NİĞDE / ÇİFTLİK - Mustafa Kemal Ortaokulu

May

Çiftlik İlçe Müftülüğü'nün desteğiyle okul bahçemize meyve fidanları dikildi. Emeği geçenlere ve İlçe Müftülüğümüze teşekkür ederiz.

May

Çiftlik ilçesindeki ortaokullar arasında yapılan Bilgi Yarışması'nda Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri 1. olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

İlçe Müftülüğümüz ile birlikte Filistinli kardeşlerimize yardım kampanyası düzenledik. Bağışlarınız için teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Sporları Voleybol turnuvasında yarı finaldeyiz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okul Sporları Voleybol Grubu'na güzel bir başlangıç yaptık. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlamaları yapıldı.

Ara

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR, Niğde Ölçme Değerledirme Merkezi Müdürü Hüseyin EKİNAY, Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan ÇELİK ve Çiftlik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri okulumuzu ziyaret etti. Kendilerine ziyaretlerinden ve güleryüzlü sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Atletizm yarışmalarında farklı kategorilerde madalya ve kupa kazanan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

En Temiz Sınıf Uygulaması'nın kazanan sınıfı 5/A sınıfı okul müdürümüz tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, müdürümüze teşekkür ederiz.

Kas

23 Kasım 2023 tarihinde Niğde Toplum Sağlığı Merkezi tarafından okulumuzda Diyabet Eğitimi verildi. Niğde Toplum Sağlığı Merkezi sağlık çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

15 Kasım 2023 tarihinde 8. Sınıf öğrencilerimizle Niğde ve Bor'daki nitelikli liseleri ve Niğde Müzesi'ni gezdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve bizleri ağırlayan okulllarımıza teşekkür ederiz.

Kas

9 Kasım 2023 tarihinde Niğde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda 112 ACİL hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Emeği geçen sağlık personellerimize teşekkür ederiz.

Kas

6 Kasım 2023 tarihinde Çiftlik İlçe Müftülüğü tarafından okulumuzda Filistin hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır. İlçe Müftülüğümüze emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

11 Ekim 2023 tarihinde okulumuzda Deprem Tatbikatı yapılmıştır. Farkındalık oluşturma ve bilinçlendirme amacıyla yapılan bu tatbikatta emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Türkçe Öğretmenimiz Burak TEDİK ve 7/A sınıf öğrencileri kitap ayracı tasarladı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.